Unghii cu gel sau oja semipermanenta?

Oja semipermanenta

Oja semipermanenta este una dintre cele mai noi tendinte in domeniul unghiilor, devenind populara in ultimii ani. Oja semipermanenta se aplica utilizand si un strat subtire de gel, tocmai de aceea cand vine vorba de preturi oja semipermanenta, pretul este putin mai mare decat la o manichiura normala.

Exista cateva avantaje majore pentru folosirea de oja semipermanenta.

  1. Oja semipermanenta se poate utiliza indiferent de tipul de unghie
  2. Oja semipermanenta ramane pe unghie timp de doua sau tre saptamani, comparativ cu termenul de cateva zile care este durata ojei obisnuite.
  3. Indepartarea ojei semipermanente se realizeaza cu un lichid special, care nu afecteaza sanatatea unghiei.

Ca orice lucru, oja semipermanenta are si dezavantaje. In cazul ojei semipermanente exista un singur dezavantaj major: daca este folosita prea mult fara a face pauze, incepe sa distruga unghiile. Daca este folosita constant, dupa aproximativ 10 utilizari, oja semipermanenta ajunge sa distruga unghia. Cel mai bine este sa faci o pauza dupa 2-3 utilizari (adica 4-6 saptamani), pentru a lasa unghia sa respire s sa isi revina.

Tinand cont de tendinta rspectiv noua cand vine vorba de oja semipermanenta, multe magazine practica preturi mai mici sau in cateva magazine care vand oja semipermanenta poti gasi oja semipermanenta ieftina la preturi extrem de bune, pornind de la 15 lei pentru o oja. Oja semipermanenta pret este unul dintre termenii cautati pentru femeile care au nevoie de o astfel de manichiura. Intr-adevar pentru termenul de cautare “oja semipermanenta pret” multe magazine vor sa fie in fata datorita cautarilor mari, tocmai de aceea se promoveaza foarte mult informatii despre preturi oja semipermanenta.

Multe persoane aleg sa isi lase unghiile sa creasca si sa foloseasca oja semipermanenta, acest lucru detronand usor tendinta unghiilor cu gel. De ce? In primul rand datorita multiplelor dezavantaje ale unghiilor cu gel comparativ cu unghiile naturale, vopsite cu oja semipermanenta.

Practic exista trei categorii de tipuri de oja (manichiura):

  • Unghii cu gel
  • Oja semipermanenta
  • Oja normala.

Oja semipermanenta este undeva la jumatate intre unghiile cu gel si oja normala, fiind insa mult mai avantajoasa din mult mai multe puncte de vedere, precum: rezistenta ojei pe unghie, sanatatea unghiei, utilizarea ei indiferent de tipul de unghie, indepartarea usoara.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Unghii cu gel sau oja semipermanenta?, 8.5 out of 10 based on 2 ratings