Unde petrecem noaptea dintre ani, cu copilul?

Ce ti-ar placea cel mai mult sa faci in noul an?

De fiecare data cand vine sfarsitul de an, si mai ales in luna Decembrie, ne punem mereu aceeasi intrebare, cum si unde petrecem noaptea de anul nou. Acest lucru se intampla persoanelor care nu cauta oferte Revelion Romania sau nu doresc sa plece de acasa oriundein tara si sa beneficieze de Oferte Revelion Romania 2016.

Agentiile de turism pregatesc din timp oferte de Revelion Romania din timp, oferte perfecte pentru tine pentru a te putea de vacanta de sarbatori alaturi de cei dragi, de prieteni sau de familie. Spre exemplu, exista pensiuni in zonele montane ale Romaniei care iti propun sa petreci noaptea de Revelion 2016-2017 in stil traditional romanesc. Vei fi înconjurat de un peisaj montan spectaculos si te vei bucura demunti, de peisaje de viz si de toate partiile pe care vei putea practica numeroase sporturi de iarna. De multe ori pensiunile ofera anumite petreceri in stil traditional, spre exemplu la unele unele pensiuni, pentru ca tu sa simti ca petreci un Revelion in stil traditional Romanesc,  toti oaspeți vor primi din partea gazdei costume populare pentru a le  purta la trecera dintre ani.

Se spune ca in noaptea dintre ani, spiritele rele se sperie de lumina si de zgomote puternice, astfel ca la miezul noptii oamenii vor lumina cerul in mii de culori, si isi vor bucura privirile cu un joc de artificii mai mare si mai spectaculos ca niciodata. Petrecerile de revelion tin pana in zori, de multe ori la diferite restaurante sosesc artisti invitati special pentru a incanta cu melodii frumoase si cu multa voie buna. Astfel de oferte de Revelion Romania poti gasi prin intermediul agentiilor de turism care promoveaza pensiunile sau restaurantele unde poti petrece noaptea dintre ani.

In Romania, oamenii obisnuiesc sa manance mult in noaptea de revelion, cu gandul de a se putea strecura printre probleme si obstacole in anul care urmeaza, asadar bucatarii din cadrul restaurantelor sau pensiunilor vor pregati numeroase delicatese bazate pe carne de peste si preparate culinare romanesti care sa nu fie foarte satioase.

Cand ai copil, este mai greu sa alegi cel mai bun loc unde sa petreci revelionul, insa anumite lucruri frumoase le poti face de revelion chiar in propria casa: in fiecare an poti face un interviu cu cel mic, pastrand aminitirile pe o foaie. Interviul poate cuprinde intrebarile:

  1. Care este cea mai frumoasa si fericita amintire a ta?
  2. Ce iti place cel mai mult la faptul ca esti copil?
  3. Care consideri ca este cuvantul sau expresia care te descrie cel mai bine?
  4. Ce sfaturi ai da parintilor tai?
  5. Ce animal ti-ar placea sa fii?
  6. Care este cea mai frumoasa fapta pe care ai face-o pentru o persoana, si pentru cine ai face aceast lucru?
  7. Cum te vezi cand vei creste mai mare?
  8. Ce ai face cu banii daca ai avea cei mai multi bani din lume?
  9. Care sunt trei dintre cei mai buni prieteni ai tai?
  10. Ce ti-ar placea cel mai mult sa faci in noul an?

Exista foarte multe oferte pentru Revelion Romania 2016 – 2017, acestea facandu-si aparitia chiar la inceputul anului 2016. Pentru Revelion Romania intotdeauna exista pensiuni, restaurante sau diferite locatii unde se pot organiza evenimente care pot gazdui un grup mai mic sau mai mare de oameni, pentru Revelion Romania 2016 – 2017, locuri unde oamenii sunt asteptati cu bratele deschise pentru a petrece cea mai frumoasa noapte din an.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Unde petrecem noaptea dintre ani, cu copilul?, 10.0 out of 10 based on 1 rating