Un posibil leac impotriva celulelor canceroase

graviola

Fructe Soursop (Guanábana) sau copacul Graviola este un produs daca nu miraculous, cel putin extraordinar care, conform mai multor studii de specialitate, distruge celulele canceroase. Fructul este de marimea unei pere mai mari și este dulce la gust, pulpa sa albă se consuma direct, ca suc sau este utilizata pentru prepararea unor dulciuri cum ar fi serbetul. Deși fructul are foarte multe proprietăți, cel mai interesant dintre ele este efectul pe care îl produce asupra tumorilor de orice tip. De asemenea, Graviola este agent anti-microbian cu spectru larg fiind recomandat împotriva infecțiilor bacteriene și fungice, dar si foarte eficient impotriva parazitilor interni si a viermilor, reglator al tensiunii arteriale, antidepresiv natural, combatant activ al stresului si tulburarile nervoase.

 

Informațiile despre Graviola vin, curios lucru, de la unul dintre cei mai mari producători de medicamente din lume, care spune că, după mai mult de 20 de teste de laborator efectuate in anii 1970, acest fruct reuseste sa distruga celulele maligne din 12 tipuri tipuri de cancer diferite, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar și pancreas.  Compușii tulpinei acestui arbore incetinesc de 10.000 de ori mai mult creșterea celulelor canceroase decat medicamentul Adriamycin, produs folosit foarte des in lume in procesul de chimioterapie.

graviola

Ceea ce este extraordinar la aceasta planta, este faptul ca terapia cu extract de Graviola, sau Soursop, distruge doar celulele canceroase maligne si nu afecteaza celulele sanatoase.

Probabil ca va intrebati de ce nu este cunoscuta aceasta planta si proprietatile ei miraculoase?

Raspunsul este simplu si classic: pentru că organizațiile interesate în găsirea unei versiuni sintetice a acestui “medicament” nu doresc acest lucru, pentru ca astfel nu ar mai putea să facă profituri fabuloase.

 

Pe langa faptul ca sucul acestui fruct are un gust mai important este ca  nu produce efecte secundare oribile precum chimioterapia.

graviola

Asa ca, daca vreti sa ii faceti un bine unui prieten, il puteti informa despre aceasta planta si proprietatile sale, iar daca vreti sa va faceti voua un bine, nu ezitati sa plantati un arbore de guava în curte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Un posibil leac impotriva celulelor canceroase, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Print Friendly, PDF & Email