Trei Trucuri Alimentare Pentru Par Stralucitor, Piele Catifelata Si Unghii Sanatoase

nuci
de Justin Devonshire – autor, speaker international si antrenor de top, specializat în antrenamente de slăbire și tonifiere adresate în special femeilor. Este proprietarul conceptului Bodyshape Fitness – antrenamente personalizate și bootcamp, cu reprezentanțe atât în Cipru cât și în Marea Britanie

Ești ceea ce mănînci.

Prin urmare, felul în care arăți este direct legat de modul în care îți hrănești corpul.
Este evident că folosești o mulțime de produse cosmetice care te ajută să îți păstrezi pielea catifelata și delicată. Cu toate acestea, majoritatea ingredientelor din aceste produse sunt derivate din alimente naturale.

Vitaminele A, C și E au proprietăți detoxifiante și se găsesc în majoritatea loțiunilor. Există de asemenea produse cosmetice care conțin acid în stare naturală, care se găsește în citrice.

Astăzi îți voi explica care sunt cele mai benefice alimente pentru păr, unghii și piele și de ce trebuie să le consumi. Ele iti vor da aceleași beneficii ca cele mai scumpe produse cosmetice (dar la un preț mult mai mic). Includerea acestora în meniul tău zilnic te va ajuta să ai unghii mai tari, îți va face pielea mai catifelată și părul mai sănătos.

Asigură-te însă că  le consumi.

Trucul numărul 1: Hidrateaza-te din plin

Hai să incepem cu un sfat simplu – dezhidratarea este des întâlnită la mulți dintre noi și adesea duce la piele uscată.

Apa este esențială în procesul de eliminare a toxinelor din organism. Dacă nu este filtrată corect, aceste toxine se vor manifesta prin piele, unghii și păr.

Bea un pahar de apă inainte de fiecare masă și bea cel putin 1 litru de-a lungul zilei. Te vei simți mai alertă, vei avea mai multă energie și o dispoziție mai bună.

Trucul numărul 2: Mănâncă mai multe grăsimi

Ar putea suna a blasfemie, dar adevărul este că majoritatea oamenilor nu mănâncă destule grăsimi sănătoase. Acestea sunt folosite de către corpul nostru tocmai pentru a-ti creste unghiile, părul, pentru a reduce starea fragila a unghiilor și pentru a da strălucire pielii.

Grăsimile sănătoase scad de asemenea inflamatiile din organism. Când reduci inflamatiile de sub piele cât și la nivelul vaselor de sânge, nutrientii se duc catre piele, unghii și păr. Acest lucru te va ajuta să scapi de vârfurile despicate și va reduce ridurile de expresie.

Asigură-te așadar că mănânci destule grăsimi, eu recomand minim două ouă pe zi, foloseste din plin uleiul de măsline extra-virgin și ulei de pește cu Omega-3. Poti de asemenea să folosesti nuci și semințe pentru a ridica procentul de grăsimi sănătoase asimilate.

Trucul numărul 3: Reduce toxinele

Daca esti precum majoritatea femeilor, probabil ca organismul tau este plin de toxine asimilate in timp. Suntem bombardati cu toxine din mancaruri procesate, lipsa exercitiilor fizice si a mediului in care traim.

Toxinele pot bloca câteva procese din organism, oprind asimilarea corectă a nutrienților spre păr, unghii și piele. Pielea însă este cea care are datoria de a elimina aceste toxine din corp,
prin urmare de aceea avem piele uscată în anumite zone, uleioasă în altele și puncte negre.

Toxinele sunt eliminate prin piele (corpul le impinge în afară), iar acest lucru are uneori efecte secundare nu tocmai plăcute.

Ajută-ți corpul în procesul de eliminare a toxinelor, cosumând mai multă apă (revino la trucul numărul 1).

Pentru a le elimina mai ușor trebuie să reduci consumul de produse procesate, carbohidrați albi, cum ar fi pastele, pâinea albă și bineînțeles, mâncarea de la fast food. Consumă mai multe produse organice, carne de pasăre/roșie provenind de la animale crescute ecologic.

Sunt extrem de utile și masajele de relaxare, cu uleiuri speciale, oferite de specialiști care fac astfel și drenaj limfatic, ajutând astfel la drenarea toxinelor.

În plus față de toate aceste sfaturi, nu uitați sa exersezi de trei ori pe săptămână, folosind exercitii de rezistență și de tonifiere. Exercițiile vor face ca sângele să circule spre piele, păr și unghii și le vor menține tinere și radiind de sănătate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Trei Trucuri Alimentare Pentru Par Stralucitor, Piele Catifelata Si Unghii Sanatoase, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Print Friendly, PDF & Email