Telefoanele Huawei se mentin in top prin oferte de nerefuzat

Huawei

Seria speculatiilor si a zvonurilor legate de modelele de telefoane mobile Huawei a luat in cele din urma sfarsit, o data cu lansarea oficiala a ultimului model. Presa de specialitate a fost luata oarecum prin surprindere de aceasta lansare, discutand despre Huawei destul de mult, inclusiv de oferta f64.ro la telefoane Huawei.

Chinezii isi pusesera foarte multe sperante inmodelul de telefon Huawei Ascend P7, pe care il considerau o varianta premium capabila sa concureze varfurile de serie ale principalilor rivali, Samsung Galaxy S5 respectiv iPhone 5S. Unul din review-urile comparative realizate de catre Huawei il declara chiar castigator in fata acestora, interfata Emotion in varianta UI 2.3 fiind una extrem de competitiva. La fel ca in multe alte situatii, asteptarile nu au fost inselate, si un procent semnificativ din caracteristicile anticipate au fost puse in practica exact in acel format. Cel mai nou varf de gama al companiei chineze este confectionat, in cea mai mare parte, din aluminiu, exceptie facand doar rama frontala. Display-ul cu diagonala de 5 inch surprinde printr-o densitate a pixelilor extrem de performanta, iar experienta utilizatorilor a fost imbogatita de un ecran full HD. Pentru un plus de protectie, acesta este protejat cu un strat generos de sticla marca Gorilla Glass, 3.

Numai timpul si testele succesive ne-au dovedit insa daca cel mai bun produs la ora respectiva din portofoliul chinezilor se va ridica la nivelul asteptarilor si, mai ales, al laudelor cu care a fost lansat. Diferite modele de telefoane mobile Huawei au ajuns subiect de discutie la nivel international, spre exemplu modelul de telefon Huawei  Ascend P8, a fost in top la un moment dat pentru cel mai subtire telefon din lume in august 2013. Ascend P8 a fost intr-adevar un telefon cu care Huawei a dat lovitura, in anul 2013 compania Huawei figurand intr-un top international pe locul 3, imediat dupa Apple si Samsung datorita modelului Ascend P8.

Telefoanele Huawei au preturi foarte decente, cand vine vorba de un telefon Huawei il poti gasi la preturi nu foarte mari, comparativ cu Samsung sau Apple. In orice caz, telefoanele Huawei sunt destul de performante.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Telefoanele Huawei se mentin in top prin oferte de nerefuzat, 10.0 out of 10 based on 1 rating