Stilourile, la moda sau nu?

Stilou

Stilourile reprezinta unele dintre cele mai desavarsite instrumente de scris, indiferent daca vorbim de stilouri ieftine sau stilouri scumpe. Un stilou este practic, iar daca folosesti stilouri de calitate, chiar daca sunt stilouri ieftine, vei avea si o imagine de persoana business. Stilourile nu reprezinta instrumente de scris invechite, cum considera multi oameni care nu au experienta cu instrumentele de scris. De asemenea un stilou nu este utilizat doar la scoala, in clasele primare, pentru obtinerea unui scris caligrafic. Multi oameni nu renunta niciodata la stilouri, poate doar sa faca o mica pauza in liceu, cand profesorii dicteaza prea repede si elevii necesita un pix care sa alunece mai repede pe foaie.

Poti gasi o gama diversa de stilouri la Colorit, unde poti gasi stilouri cu preturi bune, spre exemplu un stilou Pilot Paralel cu penita intre 1,5 mm si 6 mm are o penita formata din 2 placute mici, paralele, pe care il poti folosi si la desen, iar cerneala exista in diferite culori. De la Colorit poti achizitiona online variate instrumente de scris la un pret bun.

Exista foarte multe modele de stilouri la preturi bune, care sa ofere o experienta minunata de scris, dar sa fie si la un pret bun, iar toate acestea le poti gasi si online. Experienta in instrumente de scris iti va facilita alegerea unui stilou bun, pe care sa il utilizezi in functie de nevoile tale. Multi oameni de afaceri spre exemplu, aleg stilouri la preturi nu foarte mari, insa care le ofera o imagine business.

Tot online poti achizitiona si cerneala pentru stilouri, in culori variate. Stilourile pot fi utilizate nu doar ca instrumente de scris, ci si pentru desen, datorita liniilor fine pe care le poti trasa si datorita imaginii deosebite pe care o pot oferi intr-un desen.

Multe persoane aleg sa-si repare stilourile

Daca ai un stilou vechi, primit cadou sau mostenit si este unul scump sau bun, poti alege sa il repari. Da, exista ateliere unde se repara stilourile, in cazul in care se strica penita sau apare alt defect. Fie ca mergi pentru a gasi un capac nou, pentru a repara penita sau interiorul stiloului, exista posibilitatea sa pastrezi stiloul vechi, mai ales daca are valoare sentimentala.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Stilourile, la moda sau nu?, 8.0 out of 10 based on 1 rating