Reprezinta gadget-urile o necesitate?

Camere auto

Gadget-urile au devenit parte integranta din viata noastra, mai ales pentru cei care locuim in orase sau langa orase mari. Fie ca este vorba de aparate foto, articole sportive, autoturisme, accesorii auto precum camere auto simple sau camere auto full hd sau telefoane ultra performante, oamenii au devenit destul de dependenti de gadget-urile lor, neputand sa isi imagineze viata fara ele.

Spre exemplu, cand industria tabletelor a capatat dimensiuni mai mari, o data cu iPad-ul celor de la Apple si tabletele Android, multi producatori de smartphone-uri au scos tablete, la fel si Nokia, chiar daca a ramas putin mai in urma. Cei de la Nokia s-au concentrat pe lupta dusa intre Symbian si telefoanele cu Windows, neglijand astfel segmentul tabletelor.

Dupa ce au anuntat in trecut ca nu doresc o participare pe segmentul tabletelor, cei de la Nokia si-au schimbat intre timp atitudinea si se parea ca noua tableta Nokia va veni cu siguranta impreuna cu Windows 8, dupa cum spunea Stephen Elop, CEO Nokia.

Nokia 770 Internet Tablet a fost prima tableta a celor de la Nokia si definea un aparat cu internet wireless, fiind anuntata initial la Summit-ul LinuxWorld din New York la 25 mai 2005. Aceasta era conceputa pentru navigarea fara fir pe internet si functii de e-mail si includea programe cum ar fi: radio online , un cititor de stiri RSS, ebook Reader, vizualizator de imagini si mass-media, si noi programe de vizionare a fisierelor media. Dispozitivul a fost pus in vanzare in Europa, la 3 noiembrie 2005, la un pret recomandat de € 349 (£ 245 in Marea Britanie).

In ceea ce priveste industria auto, orice autoturism ar trebui sa aiba in dotare o camera auto, astfel de camere auto avand un rol destul de important pe care oamenii nu il constientizeaza decat dupa ce detin o astfel de camera auto. Camerele auto sunt foarte utile in a demonstra spre exemplu, unui politist, ca nu ai comis o infractiune in timp ce erai la volan. De multe ori companiile de asigurari pot lua in considerare inregistrarile de pe camera auto daca sunt relevante pentru situatia in care autoturismul a fost implicat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Reprezinta gadget-urile o necesitate?, 10.0 out of 10 based on 1 rating