Programare pentru adulti si copii

programare

Unde incepem promovarea unui site? Unul din subiectele cele mai in voga acum in discutiile webmaster-ilor este optimizarea. Internet-ul iti aduce intotdeauna potentiali clienti, dar numarul acestora va creste numai daca iti promovezi site-ul cum trebuie. Computerele lucreaza “din rasputeri” pentru a putea potrivi informatiile relevante. Acesta este un beneficiu imens pentru detinatorii de afaceri online. Iustin Paraschiv este unul dintre programatorii care face legaturi unice in ceea ce priveste astfel de aspecte legate de programare dar si de partea tehnica de optimizare a informatiei.

Inainte ca promovarea site-ului sa inceapa, trebuie sa intelegi pe ce se bazeaza internet-ul. De ce a devenit popular World Wide Web-ul? Majoritatea oamenilor cad de acord asupra unui raspuns cand vine vorba de aceasta intrebare, iar acel raspuns este raspandirea si obtinerea rapida de informatii. Utilizatorii internet-ului nu trebuie sa astepte in fata televizorului pentru a afla cum va fi vremea a doua zi, nu trebuie sa astepte ora 5 pentru a vedea stirile cele mai noi, nu trebuie sa umble prin magazine pentru a vedea cum s-au schimbat preturile produselor cautate, nu trebuie sa caute carti pentru gatit pentru a gasi o reteta, nu trebuie sa negocieze cu un vanzator de masini pentru a achizitona un automobil. Toate informatiile pe care oamenii si le doresc pot fi gasite pe “super autostrada informatiei”.

 

Iustin Paraschiv, un bun organizator al codului

Fiind un bun organizator, Iustin Paraschiv a reusit sa puna la punct mai multe mini cursuri de programare care ii pot ajuta pe cei care sunt la inceput de drum sa isi faca o idee in primul rand despre pasii pe care ii au de urmat dar si despre ansamblul unui anumit limbaj de programare.

Cursuri cu Iustin Paraschiv

Iustin Paraschiv a organizat informatia in asa masura incat sa poata fi inteleasa si de un incepator, dar si sistematizata de catre cineva care are nevoie sa isi dezvolte perspectivele in ceea ce priveste programarea. Iustin Paraschiv este omul de la care ai ce sa inveti, un om care a muncit mult sa ajunga unde a ajuns, si anume pe culmi inalte ale programarii in mai multe limbaje de programare.

Cateva dintre cursurile lui Iustin Paraschiv sunt: webdesign, html, Java.

Iustin Paraschiv raspunde la intrebari diverse despre programare, devenind astfel mai mult decat un lider in ceea ce priveste domeniul programarii codului backend. Articolele ajutatoare despre programare pe care Iustin Paraschiv le publica pe blogurile sale sunt ajutatoare nu doar pentru adulti, ci si pentru copiii care vor sa invete programare.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Programare pentru adulti si copii, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Print Friendly, PDF & Email