Oferte de turism pentru revelion

Vacante

Cu totii preferam ca prima optiune pentru concediu si relaxare minim cateva vacante exotice pe an. Insa de multe ori amanam, ramanem cu o singura vacanta care de obicei este in timpul verii, iar uneori o sarim si pe aceea in cazul in care nu sunt suficienti bani sau suficient timp. Intotdeauna exista proiecte care trebuie terminate, treburi care nu pot fi amanate, lucruri care trebuie facute continuu. Ca urmare planificarea unei vacante de multe ori nici nu mai este posibila pentru unii.

De revelion insa, nu exista persoane care sa nu isi ia zi libera. Doar cei care lucreaza ca angajati si sunt obligati sa mearga la locul de munca nu sarbatoresc revelionul sau nu pleaca intr-o vacanta. In orice caz, pentru oferte revelion 2016 trebuie facut planul inca incepand cu luna septembrie, pentru ca astfel se pot gasi oferte foarte bune. Poti gasi vacante la la preturi speciale pe diferite site-uri care au oferte de nerefuzat.

Multi dintre romanii care petrec revelionul in tara, pleaca toata luna ianuarie in vacante exotice, precum Africa, Australia sau Ecuator (detalii aici). Multi prefera sa mearga in vacanta in Thailanda, sau in insule exotice precum Mauritius, Bahamas, Caraibe, Honduras, care sunt mult mai scumpe decat vacantele din Thasos, Thodos sau alte insule grecesti.

In orice caz, prin intermediul vacantelor puteti descoperi lucruri nebanuite despre voi, precum pasiuni de a caror existenta nici nu v-ati fi intrebat daca nu ati fi calatorit intr-un anumit loc. Stiati ca pasarea colibri este cea mai mica pasare din lume? Deocamdata nu s-a descoperit nici o alta pasare care la stadiul de adult sa fie mai mica decat pasarea colibri. Cea mai mica dintre pasarile colibri este Pasarea Colibri Albina, (Bee Hummingbird), care ajunge pana la aproximativ 6 cm inaltime cu tot cu coada. Mai jos puteti vedea o poza pentru a vedea dimensiunile.

Colibri

Multe persoane si-au descoperit pasiunea pentru scufundari in urma unei vacante, altele si-au descoperit vocatia in sensul de orientare catre domenii care au legatura cu turismul datorita faptului ca iubesc sa calatoreasca. Altora le plac calatoriile si vacantele, insa prefera sa stea acasa sau in zona orasului lor in timpul revelionului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Oferte de turism pentru revelion, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Print Friendly, PDF & Email