Ai nevoie de măști pentru păr uscat? Iată ce recomandări propun experții de la Gerocossen

Ai nevoie de măști pentru păr uscat? Iată ce recomandări propun experții de la Gerocossen

Orice femeie are nevoie de un kit complet de îngrijire pentru podoaba capilară, fiind una dintre armele cele mai puternice de seducție. Fie că este vorba despre părul uscat, fie că este vorba despre căderea excesivă a firelor de păr, problemele care afectează podoaba capilară pot fi soluționate, folosind produsele potrivite – șamponul, balsamul de păr, tratamentele și măștile de păr.

Măștile pentru păr uscat de la Gerocossen

Cu o experiență de peste 27 de ani pe piața de produse cosmetice, Gerocossen a conceput și a dezvoltat formule eficiente care vin în sprijinul frumuseții naturale.

Inspirându-se din natură și concentrându-și, astfel, eforturile în direcția inovației și a cercetării, compania românească dezvoltă în prezent în portofoliul său produse eficiente pentru îngrijirea corpului și a părului.

Așadar, dacă te confrunți cu problema unui păr uscat, încearcă să folosești tratamentele concepute special pentru părul tău. Iată ce recomandări au pentru tine experții de la Gerocossen:

  1. Masca pentru păr uscat și deshidratat Argan Line

Ulei de Argan bio este un ingredient esențial care contribuie la regenerarea podoabei capilare. Firele de păr care se rup des sunt cele care au vârfurile despicate și care nu sunt suficient hidratate.

Formula acestei măști de păr uscat, îmbogățită cu ulei de ricin, keratină și ingredientul-cheie de care aminteam la început – uleiul de argan ajută la hidratarea scalpului și a firelor de păr.

Grație conținutului ridicat de vitamine – A E, F, acizi grași Omega 3, Omega 6, Omega 9 și antioxidanți, părul uscat își recapătă strălucirea și devine mai puternic și ușor de coafat.

  1. Masca pentru păr uscat cu keratină și ulei de jojoba

Părul care suferă de deshidratare are nevoie de un tratament intens care să contribuie la creșterea densității și a grosimii firului de păr.

Masca de păr pe bază de keratină și ulei de jojoba este concepută cu o formulă specială care îi conferă o părului o anumită textură și elasticiate.

Firele de păr subțiate se bucură de o restructurare și de un proces de reparare complet și sunt revitalizate, așadar acest tratament este unul potrivit și pentru căderea părului.

  1. Masca pentru păr intens hidratantă cu Aloe Vera și Proteine de Soia Natural Care

Un alt tip de tratament la care ai putea apela dacă te confrunți cu problema unui păr uscat este masca pentru păr intens hidratantă pe bază de Aloe Vera și proteine de soia din gama Natural Care. Complexul BIO-vegetal contribuie la regenerare fibrei capilare, protejându-l totodată de factorii externi agresivi.

Aloe Vera în asociere cu proteinele de soia, contribuie la creșterea elasticității și refac firele de păr din interior. Uleiul de cocos, un alt ingredient important al formulei speciale, conferă părului protecție sporită împotriva deteriorării firelor din cauza utilizării frecvente a plăcii de îndreptat părul sau a foenului.

  1. Mască pentru păr uscat intens nutritivă cu Cocos BIO și Avocado Natural Care

Părul subțiat, degradat și cu vârfuri despicate are nevoie de o îngrijire mult mai atentă. Astfel, poți opta pentru un tratament pentru păr uscat pe bază de Cocos BIO și avocado.

Complexul BIO-vegetal format din proteine de mătase și uleiuri naturale – ulei de avocado și ulei de cocos BIO contribuie considerabil la refacerea fibrei capilare, protejând părul împotriva agresiunilor termice pe care le aduc aparatele de styling.

Datorită formulei special concepute al acestei măști pentru păr uscat, podoaba capilară se bucură de un strat protector care ajută firele de păr să devină mai puternice.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Ai nevoie de măști pentru păr uscat? Iată ce recomandări propun experții de la Gerocossen, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Print Friendly, PDF & Email