Lucruri pe care nu le stiai despre reclamele luminoase

Firme luminoase

LED-ul (lumina dioda) de iluminat este diferit de luminile traditionale, deoarece becurile produc lumina prin utilizarea semiconductorilor. Pe scurt, este o lumina digitala. Nu sunt un fenomen nou; LED-urile au fost folosite pentru lumini de zapada de Craciun, telecomenzi si dispozitive digitale pentru o lunga perioada de timp. Mai recent, acestea au inceput sa fie disponibile pe scara larga pentru iluminatul in casa si au devenit rapid o solutie de iluminat extrem de populara si eficienta din punct de vedere energetic, inclusiv si mai ales pentru reclame luminoase sau cum mai sunt numite, firme luminoase.

Iata cateva dintre principalele beneficii ale utilizarii iluminatului cu LED-uri:

Luminile cu LED-uri sunt mult mai durabile decat celelalte tipuri de becuri, iar durata de viata a fiecarui bec este de aproximativ 100.000 de ore. In cazul in care lumina dvs. a fost activata timp de opt ore in fiecare zi (respectiv seara sau noapte), becul va dura undeva la 20 de ani. Ca urmare, intretinerea necesara inlocuirii becurilor este mult mai mica, ceea ce poate fi deosebit de benefic intr-un mediu comercial sau de birou, cum ar fi diferitele modele de reclame luminoase. Cu siguranta ati vazut o multime casete luminoase Bucuresti, capitala fiind impanzita de firme luminoase. Cand vine vorba de firme luminoase preturi, acestea sunt accesibile. Multe persoane cauta online “casete luminoase Bucuresti” sau “firme luminoase preturi”, si aleg in functie de pret.

Este bine de stiut ca LED-urile convertesc aproximativ 80-90% din energia pe care o folosesc in lumina, facandu-le printre becurile cele mai eficiente din punct de vedere energetic pe care le puteti cumpara, tocmai din acest motiv majoritatea modelelor de reclame luminoase sunt pe baza de LED. Becurile traditionale, pe de alta parte, pot converti cat mai putin 10-20% din energia pe care o folosesc in lumina, ceea ce inseamna ca restul de 80-90% se pierd ca caldura. Acest lucru inseamna ca atunci cand alegeti becuri cu LED-uri platiti de fapt pentru a va lumina casa, mai degraba decat pentru energia pierduta atunci cand utilizati alte tipuri de becuri mai putin eficiente din punct de vedere energetic.

Spre deosebire de multe becuri care promit economisirea energiei, la cele cu LED-uri nu este nevoie sa asteptati ca becurile sa lumineze complet. Ele emit imediat lumina lor. De-a lungul timpului, lumina pe care o dau devine putin mai stralucitoare, dar de obicei nu arde in acelasi mod ca si becul traditional.

Iluminarea cu LED necesita doar o sursa de alimentare de joasa tensiune, astfel incat aceasta poate fi utilizata cu usurinta chiar si impreuna cu energia solara.

Ele sunt mai rezistente si mai dure si sunt rezistente la intemperii si socuri. Ele pot suporta, de asemenea, temperaturi extrem de ridicate si scazute mult mai eficient decat alte becuri, ceea ce le face o alegere fantastica si pentru iluminatul exterior.

Becurile LED sunt, de asemenea, mai bune decat alte tipuri de becuri, deoarece nu contin substante chimice toxice cum ar fi mercurul si sunt complet reciclabile. Firme de servicii de productie publicitara in Bucuresti precum Fuel.ro utilizeaza tehnologii LED pentru producerea de reclame luminoase.

Datorita tehnologiilor in dezvoltare rapida, LED-urile devin mult mai ieftine decat erau. Acestea sunt in continuare mai scumpe decat alte tipuri de becuri, dar in multe feluri celelalte beneficii ale acestora depasesc factorul de cost.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Lucruri pe care nu le stiai despre reclamele luminoase, 10.0 out of 10 based on 1 rating