Lucruri pe care nu le stiai despre aparatele dentare

Un zambet frumos este un atu pentru oricare dintre noi, indiferent de cine suntem, unde suntem sau in ce stadiu al vietii ne aflam. Nu conteaza daca este un copil sau un adolescent, un elev sau un angajat, sunt solutii pentru aparate dentare pentru oricine, chiar si o clinica dentara in Bucuresti poate oferi preturi bune. Daca te intrebi cat costa un aparat dentar, sa stii ca exista preturi decente  pentru aparate dentare indiferent de orasul in care locuiesti, o clinica dentara in Bucuresti poate avea acelasi pret cu o clinica dentara din orice alt oras al tarii.

Ortodontii au o experienta vasta in a lucra si monta o gama larga de aparate dentare, de la cele standard, pana la cele numite invizibile. Deci, poti sa primesti tratamentul pentru afectiunea ta in cel mai eficient mod.

 

Programare

Daca ai nevoie ca dintii tai sa fie indreptati, trebuie sa gasesti un ortodont bun si sa iti faci o programare la el pentru un aparat dentar. Ortodontii o sa te intrebe de un istoric medical si o sa iti faca un consult. Poti apela cu incredere la City Dent.

 

Despre aparate dentare

Un aparat dentar este compus din mai multe componente care funtioneaza prin aplicarea presiunii in mod continuu pe toata durata tratamentului. Acest lucru proportioneaza presiune gradual dintilor, asa incat forma osului se modifica treptat. Depinzand de condintie si preferinte, ortodontii o sa te ghideze catre un aparat dentar ce iti va fi cel mai util nevoilor si afectiunilor tale.

 

Brachete

Acestea sunt mici patrate atasate pe suprafata dintilor si prinse cu un clei dentar special. De regula materialul folosit este otelul inoxidabil, dar si ceramica. In ultima vreme au aparut si astfel de brachete din plastic incolor, fiind mai greu de observat.

 

Elastice

Elasticele sunt fire atasate aparatului dentar si induc directia si miscarea dintilor intr-o forma sau destinatie ce va duce la rezolvarea problemelor tale dentale. Depinzand de aparat dentar, elasticele pot fi colorate sau dintr-un material incolor.

 

Aparate dentare fara montare (Invisalign)

Clinicile mari folosesc si aparate dentare de acest fel, ce alineaza dintii si sunt fabricate din plastic moale. Acestea nu sunt la fel de observabile si se pot scoate atunci cand mananci sau te speli pe dinti. Invisalign reprezinta aparatele dentare de ultima generatie. Clinicile mari coloaboreaza cu distribuitori ce vor examina dorintele si nevoile dumneavoastra si va vor prescrie unul din aceste aparate conform conditiei si preferintelor dumneavoastra.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Lucruri pe care nu le stiai despre aparatele dentare, 10.0 out of 10 based on 2 ratings