Legatura intre lenjeria de pat si somnul linistit

Lenjerie de pat Somnia

Somnul este lucrul fara de care nu am mai functiona in parametri normali. Studiile au demonstrat ca un somn odihnitor poate fi obtinut daca locul unde dormi este aranjat intr-un mod placut. Spre exemplu niste lenjerii de pat 3d sau lenjerii de pat 5d iti pot oferi confortul de care ai nevoie. Poti comanda lenjerii de pat 3d de la Somnia, materialele sunt de calitate si beneficiezi de oferte pentru lenjerii de pat 3d 1+1 gratis la preturi foarte atragatoare.

Somnia a creat o noua categorie lenjerii de pat 3d 1+1 gratis  si iti ofera preturi promotionale pentru lenjerii de pat 3d si lenjerii de pat 5d. Cumpara o lenjerie din categoria 1+1 GRATIS si beneficiezi de a doua gratuit. Spre exemplu, in cazul copiilor, lenjeriile pentru camera copilului este ideal sa fie diferite in functie de sexul copilului, daca este baiat sau fata. Spre exemplu, poti citi sfaturi utile si propuneri de design pentru camera unui baiat.

Somnul tau poate fi influentat de mai multi factori, precum greutatea. Pentru a avea parte de un somn linistit si odihnitor, este ideal sa ajungi la o greutate normala pentru inaltimea si varsta ta.  Exista cateva principii fundamentale ale pierderii in greutate: nu conteaza ce tip de corp prezinti, o pierdere in greutate de succes presupune a manca mai puține calorii decat cantitatea pe care o arzi in fiecare zi. Consiliul American in Exercitu recomanda crearea unui deficit zilnic de 500 calorii prin dieta si exercitiu pentru a pierde in jur de 500 g pe saptamana. Conform Scrisorii de Sanatate Harvard, o persoana de 84 kg arde aproximativ 356 calorii pe ora in timp ce merge cu 5.6 km pe oră. Daca arzi 350 calorii zilnic in timpul programului de exercitii, ar trebui sa reduci cu 150 calorii mancarea pe care o consumi pentru a putea sa pierzi cu succes in greutate la o rata sanatoasa de 1 kg pe saptamana.

Pentru un somn linistitor trebuie in primul rand sa ai in vedere faptul ca lenjeriile de pat trebuie sa fie curate, aerisite si sa fie confectionate dintr-un material bun. Tine cont neaparat de faptul ca lenjeria de pat ar trebui schimbata aproximativ o data pe saptamana.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Legatura intre lenjeria de pat si somnul linistit, 10.0 out of 10 based on 1 rating