Lectii de pian online sau cu un profesor?

Lumea, așa cum o știam, s-a schimbat dramatic în mai puțin de o generație de la lansarea internetului. Există o cantitate nelimitată de informații la îndemâna noastră de la cumpărături până la obținerea unui loc de muncă. Oamenii au acces nelimitat la lumea în continuă expansiune. Și, ulterior, nu va fi o mare surpriză faptul că învățarea unui instrument muzical, precum lectii de pian, s-a schimbat si ea, de asemenea.

Cautarea de lectii de pian online au crescut recent în număr, așa cum putem asista cu toții pe internet la cresterea numarului de utilizatori. Nu consideram ca niste lectii de pian online reprezinta o metodă bună de a invata pianul, fără un profesor de muzică nu este acelasi lucru, mai ales cand vine vorba de cursuri de pian pentru copii. Incepand cu anii 2008 câțiva profesori au luat decizia de a-și īnregistra lectii de pian pe video si s-ar putea să observăm o modificare a comportamentului celor care vor sa ia lectii de pian. Multi profesori au scris și câteva cărți electronice uimitoare. În felul acesta, elevul neexperimentat ar trebui cel puțin să poată studia fundamentele pianului.

În general, aceste lectii de pian online sunt doar pentru cei care vor să afle cum să cânte la pian. Acesta poate fi, de asemenea, un bun ajutor pentru persoanele care doresc doar să afle dacă pianul este ceva ce vor cu adevărat să învețe. Dar trebuie să contactați un profesor de pian certificat de îndată ce ați ajuns la o anumită etapă. Un exemplu foarte bun este Bravissimo Art School.

Beneficii ale lectiilor de pian prin intermediul internetului în comparație cu cursurile de la profesorii de pian

Prețul unei lecții de pian pe internet este primul și cel mai important beneficiu. Un curs de formare pentru cantatul la pian vă va costa. Un astfel de program ar putea dura aproximativ un an pentru ca tu să devii un pianist destul de bun  Insa este pretul un factor decisiv? Sau preferi sa iei lectii de pian cu un profesor, care te poate corecta si de la care poti invata mai repde?

Economia de timp este ceva la care ne putem gândi. Deoarece va trebui cu siguranță să faceți drumuri la casa sau atelierul profesorului. In total, un drum dus-intors, ar putea să vă ia 2 sau 3 ore.Cu programul online de antrenament la pian, poți lua o sesiune de fiecare dată când ai putin timp liber. Insa pentru copii nu este indicat, copilul trebuie sa invete pianul cu un profesor, spre exemplu puteti avea in vedere lectii de pian la scoala Bravissimo.

Spre deosebire de un profesor, nu există atat de multa implicare in orele de pian online. Aveți totusi nevoie de disciplină atunci când accesati un curs de pian online.

Un aspect esențial al lecțiilor de pian online, este că se poate învăța la viteza personală. Dacă doriți și dacă credeți că stiti destul, atunci puteți decide să săriți o parte din cursuri.

Acum este momentul să aruncăm o privire asupra laturilor pozitive ale cursurilor de pian de la un profesor de pian adevărat.

Alegand lectii de pian reale veti fi în contact cu un pianist autentic care vă poate supraveghea modul de a canta la pian. Pentru ca el sau ea să va poată ghida in puncte pe care poate nu le observați singuri. Asta înseamnă că instructorul va avea capacitatea de a reduce orice metode neprietenoase de invatare. Aceste obiceiuri ar putea fii utile în probleme care ar putea fi greu de rezolvat la o dată ulterioară.

Cursurile de pian prin intermediul internetului sunt bune numai pentru începătorii in lectii de pian, așa cum am spus anterior. Deci, atunci când trebuie să ajungeți într-o anumită etapă, trebuie să aveți cursuri de pian cu un instructor de pian certificat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Print Friendly, PDF & Email