Educa-ti copilul sa iubeasca cartile

Cititul pentru copii

Stim cu totii cat de importanta este lectura si cat de mult ne poate dezvolta imaginatia, dar mai ales cat de importante sunt cartile pentru noi si pentru copiii nostri. Se intampla deseori sa vrem sa mergem prin librarii sa cautam cartile preferate, fie ca sunt carti stiintifice, carti pentru copii sau romane de dragoste, insa lipsa de timp nu ne permite acest lucru. Din acest motiv librariile online precum Books Express au capatat o amploare in ceea ce priveste vanzarile online: poti gasi carti istorice, carti pentru copii, carti stiintifice sau romane de dragoste la Books Express. O librarie online iti ofera avantajul de a rasfoi printre zeci de mii de carit si de a-ti face cumpaturile onine, din orice loc te-ai afla.

Datorita evolutiei tehnologiei, multi oameni au inceput sa citeasca din ce in ce mai putin si sa petreaca din ce in ce mai mult timp online, pe retelele sociale sau navagand pe diverse site-uri web. Ei bine, acest lucru nu este deloc bun, mai ales pentru copii. In general copiii prescolari si scolari ar trebui sa posede un dispozitiv mobil dupa varsta de 12 ani, insa de multe ori parintii prefera sa le achizitioneze un astfel de dispoztiv ca sa ii stie linistiti si cuminti acasa, in pat sau pe canapea.

Pana la varsta de 12 ani copilul are nevoie ca parintii sa fie alaturi de el si sa il invete ce inseamna dragostea fata de carti si tandretea fata de oameni. Cartile trebuie sa reprezinte o prioritate pentru copii, pentru ca astfel isi vor pune o baza stabila a educatiei si se vor dezvolta normal. Daca esti o fire romantica si esti pasionat de carti de dragoste sau de carti de beletristica, la libraria online Books Express vei gasi cu siguranta o carte care sa iti fie pe plac.

Intr-o librarie online vei gasi numeroase carti impartite pe diverse categorii precum carti pentru copii, carti istorice, carti de dragoste, carti stiintifice. Cartile dintr-o librarie online vor fi pe gustul tuturor, indiferent ca prefera carti pentru copii, romane de dragoste, carti istorice, politiste, SF, beletristica, aventura, colectii de volume vechi cat si editii noi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Educa-ti copilul sa iubeasca cartile, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Print Friendly, PDF & Email