Cum sa iti decorezi casa

Decoratiuni pentru casa

Design-ul interior sau exterior este influentat in cea mai mare parte de decoratiuni pentu casa dar si de plante, care pot pune in valoare casa sau gradina dvs. Plantele din apartament pe langa postul de design mai ocupa un rol imprtant si datorita oxigenului pe care il ofera, lumina si viata. Plantele de apartament care ofera un parfum foarte placut sunt: iasomia, eucaliptul, gardenia, citricele si aici ne referim la lamai, grapefruit sau alt arbore din familia Citrus – parfumeaza casa nu doar datorita fructelor aromate, ci si a florilor sale, care imprastie miresme deosebite.

In orice sezon, amenajarile interioare sunt calea perfecta pentru a oferi un simt de bun venit, luminand stilul locuintei si bucurandu-i pe copii. Decoratiunile pentu casa le poti face chiar tu sau le poti achizitiona. In cazul in care alegi sa faci tu decoratiunile pentru casa, ai nevoie sa stabilesti o lista clara cu materialele de care ai nevoie pentru fiecare lucru in parte. In cazul in care decizi sa achizitionezi aceste decoratiuni, magazinele te asteapta, trebuie doar sa ai intocmite o lista si un plan cu ce anume vrei sa faci.

Este foarte usor sa iti redecorezi casa, mai ales in momentul in care simti ca vrei sa faci acest lucru din necesitate si nu din plictiseala.

Lucruri de facut inainte sa redecorezi casa:

  1. Ordoneaza

In primul rand fa ordine in toate lucrurile pe care le ai si reorganizeaza-le in cazul in care este necesar. Aseaza-le pe categorii, pe clasamente precum “cele mai frecvent utilizate”, “cele pentru birotica”, “cele pentru baie” etc, in cazul in care nu sunt deja ordonate.

  1. Sorteaza

Scapa de lucrurile inutile pe care nu le vei mai folosi niciodata, insa inainte de asta, organizeaza un cos in care sa pui toate lucrurile pe care vrei sa le arunci. In aceste lucruri vei cauta si probabil vei gasi multe pe care le poti folosi la redecorare, exemplu amenajarea si decorarea casei cu obiecte reconditionate.

  1. La sfarsit, cand totul este curat si aranjat, poti arunca pungile cu lucrurile pe care nu le vei mai folosi niciodata. In cazul in care sunt utilizabile, le poti dona sau le poti lasa langa un cos de gunoi pentru ca altcineva le poate folosi.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Cum sa iti decorezi casa, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Print Friendly, PDF & Email