Cum alegem cresa sau gradinita potrivita pentru copil

Busy Bees Academy

Gradinita este locul de formare al copilului dupa care urmeaza scoala, facultatea, masterul intr-un anumit domeniu si doctoratul. Dupa cum stiti, este foarte important si indicat sa duceti copilul la o gradinita buna. Indiferent ca este de stat sau particulara, trebuie sa aiba personal calificat, specializat in domeniu care isi dau interesul in formarea celor mici. Nu aveti de unde sa stiti care este locul potrivit decat prin informare.

Fie ca apelati la ajutorul internetului, cunostinte sau prieteni, trebuie sa fiti siguri ca copilul dumneavoastra ajunge pe maini de incredere, care isi dau interesul pentru formarea si educarea copilului dumneavoastra. Interesati-va inainte ce program si ce servicii va ofera acestea, este programul copilului dumneavoastra pentru urmatorii ani, este foarte important sa-i placa, sa se simta bine si sa-si doreasca sa revina.

Activitatile pe care le fac copiii in incinta gradinitelor se reflecta in comportamentul lor, daca ati ales o gradinita buna, copilul ajunge sa-si puna jucariile la locul lor, in caz contrar, observati o atitudine de revolta, este foarte bine sa fie energic si dornic de miscare dar totodata trebuie sa se vada anumite diferente in comportamentul lui.

Noi va recomandam cu drag cresa si gradinita Busy Bees Academy, copiii sunt foarte bine ingrijiti aici, educatoarele se ocupa de dezvoltarea si educarea lor, exista psiholog, cabinet medical si bucatarie proprie. Parintii primesc periodic poze prin Dropbox si cu aceasta ocazie ei surprind multe momente din perioada cat copilul este la cresa sau la gradinita si sunt multumiti.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Cum alegem cresa sau gradinita potrivita pentru copil, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Print Friendly, PDF & Email