Cum aleg cea mai buna mobila living?

Mobila living

 

Alegerea unui mobilier living nu este intotdeauna un lucru usor. In primul rand trebuie sa stii exact ce fel de mobila living iti doresti, fie ca este vorba de mobila living ieftina sau mobila moderna living la care nu conteaza pretul. Pentru a gasi o mobila sufragerie care sa iti satisfaca nevoile de utilitate si confort, dar sa fie si mobilier living ieftina, este timpul sa te organizezi. Pentru inceput, poti incerca sa vezi mai multe modele living pentru a fi sigur ce mobilier living iti este potrivit.

Dupa ce te-ai hotarat ce fel de mobila living iti doresti, va fi timpul pentru masuratori. Poti folosi o ruleta pentru a masura laturile camerei, ca sa stii ce dimensiuni orientative ai pentru viitoarea mobila sufragerie pe care o vei alege. Este foarte important sa tii cont si de spatiul liber din fata ferestrelor, precum si de spatiul liber pe care il vei lasa disponibil.

Urmatorul pas este sa creezi o mica schita a planului de etaj. Poti utiliza hartie speciala sau poti face o schita pe o foaie alba, atata timp cat sa iti poti da seama ulterior din aceasta schita cum va fi dispusa mobila moderna living. Determina cat de mult spatiu vei avea nevoie sa folosesti pentru mobilier, schitand poate cateva moduri diferite sau cateva modele living pe care sa le ai in vedere cand vei alege mobila. Poti gasi chiar si o mobila living ieftina daca stii exact ce cauti. Intre piesele de mobilier este bine sa lasi o distanta de minim 1 metru, aceste spatii permit rearanjarea mobilierului sau introducerea unei plante in ghiveci. In orice caz, spatiul liber este foarte important, nu trebuie sa inghesui mobila.

Un alt aspect important de care sa tii cont este verificarea dimensiunii usilor cu cele ale oricarei piese de mobilier living. Nu vrei sa te trezesti ca faci o comanda si nu incape pe usa. In cazul in care ai livingul gol, poti simula dispunerea pieselor de mobilier prin desenarea cu creta a spatiului pe care il vor ocupa sau prin asezarea unor ziare pe acel spatiu. Ulterior, poti comanda mobila de pe VreauMobila.ro, site pe care poti gasi tot ce iti puteai imagina si nu numai.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Cum aleg cea mai buna mobila living?, 10.0 out of 10 based on 1 rating