Coltul de arta – cum invatam copii arta prin joc

Copiii si parintii

Activitatile copiilor trebuie formate incepand de la cele mai fragede varste, acestia au nevoie de parinti , pentru inceput, au nevoie de un program bine stabilit de catre parinti si nu in ultimul rand de dezvoltarea diferitelor abilitati, precum dezvoltarea capacitatilor motorii sau de concentrare. Toate aceste lucruri se pot realiza cu ajutorul jocurilor, exista jocuri educative care ii ajuta sa invete, culorile, alfabetul sau numaratoarea. Bineinteles acestia trebuie indrumati si spre arta, nu este suficienta ora sau orele petrecute in gradinite sau in scoli, daca vedeti copilul ca are inclinatii artistice cel mai indicat este sa-l inscrieti la o scoala de arta. Aici isi poate dezvolta talentul sau poate sa-si descopere altele. Puteti face acest lucru sub forma unor cursuri sau pur si simplu inscriindu-l la o scoala speciala de arte. Desi pare mai costisitor, puteti avea surpriza sa ajunga un adevarat artist, toate talentele se descopera la varste fragede. La Busy Bees Academy, cresa si gradinita particulara, exista multe activitati care pot dezvolta toate abilitatile copilului dumnavoastra.

Daca un copil cere o oarecare atentie si in schimbul ei primeste o cearta zdravana cum ca nu si-a facut temele sau ca nu si-a facut curat in camera, atunci fiti siguri ca dumneavoastra, ca parinti, ati gresit. Copilul are nevoie de disciplina si de educatie, dar educatia si disciplina nu merg decat daca va invatatati copilul sa ia lucrurile incet, putin cate putin.

Copiii au nevoie de rabdare din partea parintilor si in acest fel vor putea face multe, inclusiv sa ajunga ordonati si disciplinati. Activitatile comune pe care le puteti face sunt foarte diversificate de la simpla plimbare in parc care se poate transforma intr-o iesire reusita atunci cand vine vorba si de un joc cu mingea cu paletele de badminton sau plimbarea cu vaporasul, pana la plimbari la muzee unde se pot invata diverse lucruri noi, muzeele sunt de mai multe feluri si pe diverse teme. Indiferent de activitate, copilul va vi foarte impresionat de orice practica, daca este alaturi de parintii lui.

Copii sunt cei mai fericiti atunci cand parintii lor se implica in activitatile lor si isi impartasesc cu sinceritate cele mai frumoase momente. Orice copil are nevoie de un impuls de un lucru care sa-I fascineze se de obicei se poate rezolva prin arta. Cautati toate mijloacele posibile sa-i inclinati atentia spre arta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Coltul de arta - cum invatam copii arta prin joc, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Print Friendly, PDF & Email