Clinicile medicale ar trebui sa puna la punct multe aspecte interne

Clinici medicale

In majoritatea clinicilor si spitalelor medicii si asistentele poarta halate medicale albe, insa de multe ori, mai ales in clinicile private, se poate opta pentru un halat medical  colorat, avand mai multe culori in functie de statut sau de jobul avut.Toti medicii si asistentii medicali ar trebui sa poarte Halate medicale de calitate. Alege halatul potrivit care sa indeplineasca cele mai une conditii pentru tine in timpul serviciului sau pentru angajatii tai. Bineinteles ca de multe ori alegem un halat medical in functie de pret, cautand pe internet “halat medical pret”. Trebuie sa stii insa ca daca efectuezi cautarea dupa termenul “halat medical pret”, nu vei gasi neaparat rezultate care sa iti ofere neaparat halate medicale ieftine.

Astazi am sa va vorbesc despre avantajele folosirii unei aplicatii de programari la medici din diferite domenii. Fiindca traim in era tehnologiei, trebuie sa ne adaptam cu aceasta, aplicatiile ne ajuta printr-un dispozitiv sa comunicam, sa transmitem date fara a mai fi nevoie sa ne deplasam sau sa stam ore in sir la telefon sa explicam. Cei de la Medlife spre exemplu, nu au incorporata o astfel de aplicatie. Se fac programari telefonic, ulterior cu o zi inainte de programare primindu-se un sms pe telefon pentru confirmare, insa sms-ul este taxabil. Nu ni se pare foarte ok acest aspect, chiar deloc. Exista anumite optiuni pe cartela prepay care contra a 5 sau 6 euro lunar iti ofera minute nelimitate si sms-uri nelimitate in retea. Insa in momentul in care vrei sa raspunzi mesajului de confirmare Medlife, esti taxat. Neavand credit extra, nu poti da mesajul de confirmare pentru programare. Puteau foarte simplu sa dea un telefon n care sa confirme programarea, ar fi durat tot la fel de mult sa afle daca persoana care are facuta programarea se prezinta la vizita medicala sau anuleaza aceasta vizita.

Revenind la halate medicale, pentru a gasi halate medicale ieftine este suficient sa stii de unde sa cumperi sau sa gasesti o recomandare foarte buna pe internet. O clinica medicala care se respecta va avea un sistem de programari bine pus la punct, dar si conditii optime pentru medici si asistenti, precum si halate medicale de calitate.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Clinicile medicale ar trebui sa puna la punct multe aspecte interne, 10.0 out of 10 based on 1 rating