Cele mai frumoase inele de logodnă din lume

Nu mai încape nicio îndoială că atunci când spui inel de logodnă, spui, de fapt, inel cu diamant. Chiar și cei care, de obicei din motive ce țin de partea financiară, aleg o piatră lipsită de autenticitate, tot un diamant încearcă să imite. Așadar, aceste pietre prețioase sunt nelipsite din cererile în căsătorie, cu atât mai mult atunci când este vorba de cuplurile formate din celebrități.

Ce-i drept, un diamant veritabil nu e tocmai cel mai ieftin, și pentru că, în ziua de astăzi, se pune foarte mult accent pe mărimea pietrei, prețul poate ajunge să fie de-a dreptul exorbitant. Așadar nu e de mirare că vedetele sunt cele care dețin cele mai frumoase inele de logodnă din lume, bijuterii care, de altfel, sunt încadrate și în topuri precum cele mai scumpe inele de logodnă din lume sau cele mai populare inele de logodnă din lume.

  • Mariah Carey și al său inel de logodnă cu diamant de 35 de carate

Cunoscut și ca cel mai mare și cel mai scump inel de logodnă din istorie, inelul celebrei Mariah Carey este, cu siguranță, și unul dintre cele mai frumoase din câte există! Logodna acesteia cu miliardarul australian James Packer – de care între timp s-a despărțit – a făcut înconjurul lumii, în special datorită valorii la care a fost estimat inelul, și anume 10 milioane de dolari.

  • Elizabeth Taylor și imensa ei pasiune pentru bijuterii

Faimoasa actriță Elizabeth Taylor era cunoscută pentru multe lucruri, printre care se numără și o mare pasiune pentru bijuterii. Aceasta a deținut, timp îndelungat, primul loc în topul celor mai scumpe și mai mari inele de logodnă din lume, cu al său diamant de 33.10 carate, primit de la Richard Burton, soțul cu numărul 5 și 6 al actriței, aceasta fiind căsătorită, în total, de 8 ori cu 7 bărbați.

Valoarea celebrului inel de logodnă cu diamant deținut de Elizabeth Taylor, considerat, de altfel, unul dintre cele mai frumoase din lume, a fost estimată la 8.8 milioane de dolari.

  • Inelul care a schimbat tendințele în materie de bijuterii de două ori în 30 de ani

Este vorba, de această dată, despre un inel al cărui piatră centrală este safirul, acesta fiind înconjurat de nu mai puțin de 14 diamante. Iar respectivul safir a ajuns să fie cel mai cunoscut safir din întreaga lume! Tocmai de aceea, probabil știți deja că este vorba despre inelul de logodnă primit de Kate Middleton, inel care, cu 30 de ani înainte, fusese al celebrei Lady Di.

Povestea acestei bijuterii este de-a dreptul fascinantă și începe odată cu logodna dintre Prințesa Diana și Prințul Charles. La scurt timp de la anunțarea logodnei, inelul – creat din aur alb de 18 carate, pe care fusese încrustat un safir albastru de 12 carate și cele 14 diamante – a creat o adevărat isterie în rândul femeilor din întreaga lume, toate dorindu-și unul asemănător!

Iar controversele au pornit de la faptul că Diana și-a ales singură inelul, lucru criticat de gurile rele, la acea vreme. Ei bine, s-a dovedit, mai apoi, că toate aceste critici i-au adus, de fapt, foarte multă publicitate, fapt indicat chiar de creșterea vânzărilor de safire la nivel mondial.

Treizeci de ani mai târziu, când Prințul William a cerut-o în căsătorie pe Ducesa de Cambridge cu același inel, popularitatea bijuteriei a făcut din nou înconjurul lumii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Cele mai frumoase inele de logodnă din lume, 10.0 out of 10 based on 1 rating