Ce tip de gradinite recomandam

Alegerea gradinitei este un subiect foarte important si in legatura cu gradinitele parerile sunt destul de impartite. Aici se bat doua discutii foarte importante intre parinti, daca este bine sa ducem copilul la o gradinita particulara sau la una fara plata. Greu de spus, pana la urma tine de parinti. Daca nu aveti timp suficient, exista si varianta in care lasati copilul la un program extra si il luati seara, acesta se poate simti bine in compania altor copiii dar trebuie sa avem grija sa fie asa, copiii pot suferi daca sunt lasati mult timp separati de parinti si nu este indicat sa nu stiti acest lucru. Daca se intampla asa, copilul poate avea nevoie de consiliere psihologica mai tarziu si nu este de dorit.

Parintii care aleg gradinitele de stat se gandesc ca este mai simplu si mai ieftin dar, ganditi-va si la ce servicii va ofera acestea. Pana la urma va lasati copilul acolo. Interesati-va inainte ce program si ce servicii va ofera acestea, in caz contrar puteti opta pentru o gradinita particulara. Nu inseamna neaparat ca daca scoatem mai multi bani din buzunare avem parte de servicii mai bune, cu siguranta. Trebuie sa verificati, sa va informati inainte despre gradinita respective, daca este o gradinita cu bucatarie interna, daca este o gradinita cu personal specializat, etc. Exista si varianta in care gradinitele de stat sunt mai de dorit decat cele particulare dar trebuie studiate criteriile pe baza carora alegem gradinita, fie ca este gradinita de stat sau gradinita particulara.

In functie de timpul si de bugetul parintilor, copiii beneficiaza de gradinite si de servicii de calitate mai buna sau nu. Aveti mare grija, nu inseamna ca daca este mai scump este si mai bun. Spre exemplu o haina de firma, daca o cumparati puteti avea nesansa sa tina mai putin decat una cumparata din piata de pe o taraba ieftina. Conteaza foarte mult si norocul, puteti avea parte si de o gradinita care ofera conditii excelente la un pret rezonabil.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Ce tip de gradinite recomandam, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Print Friendly, PDF & Email