Ce fel de manusi de protectie sa alegem?

Pentru a putea afla care sunt cele mai potrivite manusi latex, manusi de unica folosinta sau manusi medicale  pentru dvs., trebuie sa incepem prin identificarea celui mai utilizat tip de manusi de protectie, precum si a materialelor utilizate pentru a le realiza. Cele trei tipuri de materiale de baza utilizate in productie pentru  manusi de unica folosinta si manusi de protectie sunt latexul, nitrilul si vinilul.

Raspunsul la intrebarea de mai sus va depinde de utilizarea specifica a manusilor. Aveti nevoie de manusi latex, manusi de unica folosinta sau manusi medicale? Poti alege manusi de unica folosinta de la Dispotrading, pe site vei gasi foarte multe lucruri utile. Sa aruncam o privire scurta asupra celor trei tipuri de manusi cele mai comune.

Manusile din latex sunt cele mai utilizate manusi de unica folosinta si sunt cele mai des folosite in domenii care sunt legate de medicina. Desi ofera utilizatorului mult confort pentru a face diferite lucruri, cum ar fi dexteritatea, rezistenta si protectia impotriva infectiilor, ele pot fi mai scumpe si pot sa nu fie intotdeauna alegerea cea mai economica sau practica pentru alte aplicatii.

Manusile cu nitril ofera o rezistenta excelenta la solventi si la alte substante chimice, permitand in acelasi timp utilizatorului o buna dexteritate si sensibilitate. In consecinta, manusile de unica folosinta din nitril ar fi probabil manusa preferata atat pentru mecanici, cat si pentru cei din industria de curatenie si pentru altii care pot intra in contact periodic cu diferite substante chimice. In timp ce manusile de unica folosinta din nitril pot fi mai putin costisitoare decat vinilul sau latexul, ele ar putea fi o alegere excelenta pentru utilizarile generale care nu au legatura cu industria serviciilor medicale sau alimentare.

Al treilea dintre cele trei tipuri de manusi de unica folosinta cel mai frecvent disponibil ar fi manusi de vinil. Fabricate din PVC, plastisol, manusile de unica folosinta de vinil tind sa fie foarte accesibile, dar nu ofera acelasi grad de rezistenta la rupere si rezistenta generala ca manusile de unica folosinta din latex si nitril. Aceste manusi de protectie sunt o alegere excelenta daca activati in industria de alimentatie sau alte poate avea aplicatii generale in care este putin probabil ca acestea sa fie supuse unor conditii severe care ar cauza ruperea manusilor.

Manusile pot fi alese asadar in functie de o serie de factori, cum ar fi scopul propus, precum si gama de preturi pe care sunteti dispus sa o platiti pentru manusile tale. Magazinul online dispotrading.ro va pune la dispozitie manusi de unica folosinta la cel mai accesibil pret.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Ce fel de manusi de protectie sa alegem?, 10.0 out of 10 based on 1 rating