Bioactivatorii – ce sunt si care sunt avantajele folosirii?

Protectia mediului inconjurator constituie un factor important pentru sanatatea oamenilor si de aceea trebuie sa acordam o mare atentie pentru tratarea apelor menajere uzate (provenite de la baie si bucatarie) si a apelor vane (provenite de la vasul de WC).

Fabricarea foselor septice reprezinta un proces destul de complex care se realizeaza prin coextruziunea-suflarea polietilenei de inalta densitate. Toate materialele utilizate la fabricatia foselor trebuie sa fie ecologice si reciclabile. Fosele trateaza apele uzate menajere (baie, bucatarie) si apele vane care provin de la WC. Cand fosele septice sunt pline, atunci sunt solicitate companiile care ofera servicii de vidanjare. Cum ti s-ar parea daca ar exista o solutie care sa rezolve acest lucru, fara sa mai existe mirosuri neplacute in baie? Acum exista bioactivatori fosa septica, acesti bioactivatori fose sunt o solutie la indemana si deloc scumpa care previne mirosurile neplacute si reduce frecventa cu care trebuie vidanjate foslele septice. Poti comanda aici bioactivator fosa septica.

Cand vine vorba de bioactivatori fose septice pret, este important de stiut ca pretul pentru bioactivatori fosa septica poate varia de la o companie la alta, insa in general este accesibil. Daca vei face o cautare dupa termenii “bioactivatori pret” sau “bioactivatori fose septice pret” vei gasi diferite oferte, insa accesibile pentru bioactivatori pret.

Exista mai multe modalitati pentru procesul de tratare si de reciclare a apelor provenite din mediul menajer, urban sau rural. Pe langa fosele septice, exista si statii de epurare a apelor. Se pot utiliza astfel de bioactivatori fose chiar si pentru statiile de epurare.

Epurarea apei este bazata pe preepurare mecanica, epurare biologica si uneori pe epurare tertiara. Separarea grasimilor de natura vegetala sau animala din apa trebuie  trebuie facuta inainte de evacuarea in sistemele de canalizare( maxim 20 mg/l la intrarea in canalizare conform Normativului NTPA 002), altfel grasimile depunandu-se pe peretii conductelor, diminuandu-se astfel scurgerea, si putand duce in timp la o obturare totala. Prin separatorul de grasimi se retin grasimile animale si vegetale, neemulsionate, care vin din apele reziduale din industria alimentara, din cele ale bucatariilor sau cantinelor.

Prin utilizarea de bioactivatori fosa septica, se reduce considerabil cantitatea de deseuri solide care necesita vidanjare si cel mai important, se elimina mirosurile neplacute.

Avantajele bioactivatorilor sunt:

  • Elimina mirosurile neplacute
  • Descompun deseurile organice
  • Reduc frecventa de vidanjare
  • Dizolva grasimea de pe tevi
  • Ajuta la stabilizarea ecosistemului
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Bioactivatorii - ce sunt si care sunt avantajele folosirii?, 10.0 out of 10 based on 1 rating