Arta de a evolua prin muzica și teatru

Scoala de muzica

Desfăsurându-și activitatea folosind un concept nou, introducând o nouă filosofie de predare a artei muzicale și teatrale, Scoala de muzică și teatru  “ART SCHOOL Bravissimo” oferă cursanților lecții în funcție de varstă, persoanalitate, aptitudini și motivație. ART SCHOOL Bravissimo își desfașoară activitatea în București, la sediile din sectoarele 2 ( zona Piața Iancului –  Vatra Luminoasă) și 4 (zona Piața Sudului – Brâncoveanu)

Prin calitatea profesorilor, prin modul de a preda muzica și disciplinele adiacente, școala de muzică și teatru “Art School Bravissimo” ofera pentru cei dornici de a pluti pe aripile artei, cursuri de pian, cursuri de canto, cursuri de chitară, cursuri de vioară, lectii de teorie muzicală, cursuri de teatru (actorie)  și ,,Drumul spre performanță pe aripile muzicii “ deschis de Corul Bravissimo.

Putem afirma cu certitudine că exprimarea prin muzică și teatru, înseamnă bucurie, așa că învățați să cântați la un instrument, invățați sa comunicați prin teatru sau de ce nu, să vă dezvoltați prin lecții de canto aptitudinile vocale. Indiferent că reprezintă un hoby sau vă gândiți la o carieră în domeniu, profesorii de muzică și teatru din cadrul Bravissimo ART SCHOOL vă stau la dispoziție ajutându-vă să vă îndepliniți visele. Este demonstrat faptul că muzica și teatrul au o infuență pozitivă asupra dezvoltării cognitive a copiilor, a memoriei acestora, a relaționării cu alte persoane. Muzica și teatrul determină conexiuni in creierul unui copil care il ajută să memoreze mai repede informațiile, iar în acest sens școala de muzică și teatru Bravissimo ART SCHOOL a inițiat și dezvoltat cursurile de muzică și teatru pentru copii. De asemenea, ținând cont de stresul cotidian și necesitatea adulților de a se relaxa, sunt invitați să participe la aceste lecții de muzică și teatru.

Spre exemplu inscrierea la cursuri de pian, este de o importanță indiscutabilă atunci când vorbim de coordonarea mișcării cu muzica. Cursurile de pian nu se adresează exclusiv copiilor, ci tuturor celor ce îndrăgesc acel “rege al instrumentelor” – pianul.

Putem afirma cu certitudine că lecțiile de pian implementează o cultura muzicală solidă, de o mare importanță în formarea și dezvoltarea personalității cursantului. Studiul pianului dezvoltă abilități nenumărate cum ar fi muzicalitatea, creativitatea, responsabilitatea, disciplina, coordonarea mană-ochi, dar și o imbunătățire semnificativa a memoriei. In cadrul cursurilor, cursantii invață sa stăpânească corect tehnica pianistica, atât de necesară în abordarea unui repertoriu clasic, modern sau de entertainment.

Un alt exemplu se referă la cursuri de canto, unde cursanții au posibilitatea de a-și insuși, perfecționa și valorifica aptitudinile muzicale vocale prin utilizarea de tehnici vocale de specialitate. De cele mai multe ori cursanții aleg lecții de canto-muzică ușoară. Prin muzică usoară ințelegem genul de artă muzicală de divertisment, forma principală a muzicii usoare fiind cântecul, iar textele cântecelor vorbesc cel mai adesea de trairi și sentimente proprii. Datorită popularității sale, muzica ușoară are un rol foarte important în educația artistică a tinerei generații și nu numai. Indiferent că doriți să studiați canto de performanță sau doar ca hobby, sunteți așteptați să descoperiti frumusetea muzicii vocale. Cursurile de canto se adresează atât copiilor cât și adulților în egală masură.

Vă invităm să descoperiți arta de a trăi și a vă bucura prin muzică și teatru alături de profesionistii “ART SCHOOL Bravissimo” în cele două sedii din București.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Arta de a evolua prin muzica și teatru, 7.0 out of 10 based on 3 ratings