AR Jewels & Diamonds in Victoria Gallery, Iulius Mall Timisoara

Victoria Gallery este situat la demisol şi a fost inaugurat în urma unei investiții în valoare de 150.000 euro. Magazinul are o suprafaţă de 60 mp şi cuprinde o selecție mai multe branduri, printre care si 14 branduri româneşti: Murmur, Paisi, Andreea Raicu, Tria Alfa, AR Jewelry, Hardot, PNK Casual, Iiana, Sin on Skin, Sofija Jewelry, Bardash, Baden 11, Vero Milano și EXE. Colecțiile se adresează deopotrivă femeilor și bărbaților, magazinul fiind, totodată, o destinație excelentă pentru cadouri inspirate. Prezenta bijuteriilor AR Jewels & Diamonds vine sa aduca un plus de atitudine si stil magazinului. Pe AR Jewels & Diamonds poti gasi bijuterii aur 14K si argint rodiat 925, bijuterii care se potrivesc diferitelor stiluri, fie clasic, fie rebel.

Conceptul magazinului este orientat către oferirea de soluții vestimentare complete day to night, complimentate de bijuterii și accesorii moderne, realizate din aur, argint și piele. Propunerile designerilor români se înscriu în registrul casual sau sporty, însă includ și piese de seară în ediție limitată. Designul interior este minimalist şi rafinat, cu linii cromatice simple care urmăresc să pună în valoare spaţiile dedicate brandurilor.

Primul magazin Victoria Gallery a fost deschis în Constanța. Planul grupului pentru 2018 presupune deschiderea de noi locaţii în rețeaua Iulius Mall din Cluj-Napoca și Iași. Extinderea în afara granițelor este gândită pentru următorii doi ani. Se estimeaza ca bijuteriile AR Jewels & Diamonds vor fi prezente si in cele doua noi locatii.

 © Foto: Iulius Mall Timisoara

© Foto: Iulius Mall Timisoara

„Acest concept de retail a demonstrat că funcționează foarte bine, magazinele înregistrând vânzări de peste 7.500 euro/mp/an”, a declarat Andreea Altay, CEO Victoria46 & Victoria Gallery.

Victoria 46 este un business românesc lansat acum zece ani în București, care propune o selecție quality de branduri internaționale și designeri autohtoni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
AR Jewels & Diamonds in Victoria Gallery, Iulius Mall Timisoara, 10.0 out of 10 based on 3 ratings