Ai o firma? Vrei sa faci publicitate offline?

Obiecte promotionale

Daca ai o firma si doresti sa faci publicitate offline, o solutie foarte buna este sa alegi obiecte promotionale personalizate pentru firme. Alegerea unei astfel de metode este foarte intutitiva pentru multi, deoarece ofeririea de obiecte promotionale personalizate este un gest frumos, care pe langa faptul ca va ramane intiparit o perioada in mintea celui care primeste aceste obiecte promotionale personalizate, are si un rol de catalizator. Folosirea cadoului il va face sa te sune in momentul in care are nevoie de serviciile tale.

Un obiect promotional de calitate cumparat de la Croma Trading spre exemplu si inscriptionat cu logo-ul firmei tale tot de catre ei, poate fi foarte util. Croma Trading iti ofera posibilitatea sa achizitionezi intreg serviciul de la ei: achizitionarea obiectelor promotionale precum si personalizarea acestora.

Daca ai un website, afacerea ta poate fi promovata mult mai usor. Exista cifre care arata extrem de incurajator pentru cei ce vor sa opteze pentru metoda video de promovare de website. Conform aceluiasi studiu mentionat mai sus, 64% au declarat ca au cumparat produse sau servicii in urma vizionarii reclamei video, 44% au accesat reclama, 33% au cautat detalii despre produsul sau serviciul respectiv, 22% au mers in magazinele respective, iar 21% au discutat despre reclama si despre produs cu prietenii sau familia. Asadar, rezultatele pe care le-ai putea obtine prin promovarea website-ului tau cu ajutorul unei reclame video sunt extraordinare.

Prin intermediul acestei strategii de promovare website, potentialii clienti vor ramane mai mult timp pe site-ul tau, asa ca ai mai mult timp sa ii convingi ca produsele sau serviciile tale sunt ceea ce cauta.

Aspectul cel mai important al acestui tip de promovare website online este crearea unei reclame video cat mai interesante. Trebuie in primul rand sa iti studiezi foarte bine competitia, care ridica standardele in permanenta. De exemplu, conform aceluiasi studiu, cei chestionati au raspuns ca reclamele video vizualizate li s-au parut creative, interesante si amuzante. Asadar, pentru ca aceasta metoda de promovare website sa se dovedeasca eficienta si in cazul afacerii tale, este nevoie de o idee stralucita.

Evident, este bine sa elaborezi o strategie de promovare a website-ului tau cat mai completa, insa reclamele video sunt un foarte bun punct de plecare. Poti apela mai apoi si la alte forme de promovare website, in functie de rezultatele obtinute si de cerintele afacerii tale.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Ai o firma? Vrei sa faci publicitate offline?, 10.0 out of 10 based on 1 rating