Afla de ce este atat de greu sa slabesti

Slabit

Stim ca suna mult prea incredibil ca sa fie adevarat, dar, de fapt, chiar exista anumite alimente si produse naturiste pentru slabit pe care le poti consuma pentru slabit, pentru a-ti stimuli metabolismul, pentru a declansa hormonii care emulsioneaza grasimile si pentru a elimina toxinele care ingreuneaza sarcina corpului de a scapa de kilogramele nedorite. Atentie insa: pentru ca aceste produse naturiste pentru slabit alimente sa fie intr-adevar eficiente, acestea trebuie consumate ca parte dintr-o dieta bine proportionata. Sa nu va asteptati ca veti putea compensa o zi in care ati consumat doar mancare nesanatoasa doar prin infulecarea catorva chipsuri de nap care ard grasimile.

Majoritatea indivizilor poate fi grupata in una din trei tipuri de corp. Ectomorfii prezinta tendinta de a fi lungi si subtiri si fac eforturi pentru a lua in greutate sau a pune masa musculara. Mezomorfii sunt musculosi din fire si manifesta tendinta de a lua sau a pierde din greutate cu usurinta. Endomorfii au o conformatie tipica in forms de pars, de aceea pot depozita foarte usor  grasimi si sa se gaseasca in imposibilitatea de a pierde greutate indiferent daca folosesc sau nu produse naturiste sau alte metode pentru slabit. In timp ce tinerea unei diete de catre un endomorf poate sfarsi  in incapacitatea de a obtine un rezultat pozitiv, atunci o dieta echilibrata si un program de exercitii adecvat te pot ajuta sa scazi in greutate in siguranta.

Riscuri de sanatate

Endomorfii prezinta tendinta de a avea prin tot corpul grasimi in exces. Avand prea multe grasimi, mai ales in zona mijlocului, exista un risc major de a dezvolta anumite tipuri de cancer, afectiuni ale vezicii biliare, depresie, boli de inima, hipertensiune, diabet, osteoartrita, steatoza hepatica si disfunctie sexuala. In plus fata de riscurile fizice, excesul de grasimi poate dauna increderii in sine. De asemenea, ingreuneaza realizarea activitatilor fizice zilnice.

A slabi brusc nu este un lucru bun, iar multi care folosesc produse naturiste aleg sa ia si pastille pentru slabit. Insa acest lucru are efect, intr-adevar, dar pe un termen foarte scurt, deoarece mai tarziu, dupa intreruperea tratamentului de slabit, corpul va pune la loc surplusul, fiindu-I “teama” sa nu treaca din nou prin trauma lipsei de mancare.

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Afla de ce este atat de greu sa slabesti, 10.0 out of 10 based on 1 rating