Afla ce legatura este intre sistemul imunitar, imbatranire si ceaiul verde

Ceai verde

Din cele mai vechi timpuri, ceaiul verde este considerat benefic pentru organism. Efectele benefice ale ceaiului verde sunt in principal datorate proprietatilor sale antioxidante care rezulta din cafeina, continutul de substanta Catechin Polyphenols si de teanina. Descopera gama de Ceai Verde Artaceaiului   si vei putea beneficia de ceaiul verde la tine acasa, printr-o simpla comanda, vei gasi ceai verde pret la un raport foarte bun cu calitatea.

Ceaiul verde are multiple proprietati care te ajuta la mentinerea sanatatii organismului. Cand vine vorba de ceai verde pret, pretul nu este deloc mare. Principalele efecte ale antioxidantilor continuti in ceai verde sunt prezentate mai jos.

Ceaiul verde are efect anti-imbatranire: Radicalii liberi creati in corp sunt responsabili pentru coroziunea corpului in mai multe feluri, unul dintre acestea fiind imbatranirea si simptomele legate de aceasta. Cea mai importanta sarcina a antioxidantilor este de a neutraliza oxidantii sau radicalii liberi prezenti in organismul nostru, iar ceaiul verde contine antioxidanti din plin. Polifenolii de catehina continuti in ceaiul verde sunt in cea mai mare parte responsabili pentru efectele de anti-oxidare, printre acestea cea mai puternica fiind epigalocatechina galata. Drept urmare, consumul ceaiului verde poate sa intarzie semnele si simptomele imbatranirii.

Ceaiul verde are efect stimulent: Unul dintre principalele motive ale popularitatii si consumului tuturor tipurilor de ceai de catre civilizatia umana este efectul stimulent al acestuia. Din nou, acest efect este datorat cafeinei si acizilor tanici prezenti in frunzele de ceai. Cafeina si acizii tanici, in ciuda efectelor secundare asupra sanatatii pe termen lung, acționeaza ca stimulenti puternici. Din acest motiv, atunci cand consumi o cana de ceai, te simți mai revigorat si plin de energie. Ceaiul este cea mai la indemana solutie pentru a inlatura surmenajul, lenea, starea de somnolenta si lipsa de energie si imbunatateste circulatia sangelui. In consecinta, ceaiul este foarte popular printre grupuri variate de oameni care lucreaza in diverse industrii, profesionisti, casnice, studenti si oricine se simte molesit de-a lungul zilei.

Ceaiul verde intareste sistemul imunitar: Studiile arata ca oamenii care beau in mod regulat ceai verde nu devin victime ale infectiilor cu bacterii si virusi la fel de usor ca cele care nu au ceaiul verde inclus in regimul lor alimentar. Acest mesaj este clar. Ceaiul verde intareste sistemul imunitar. Catehinele prezente in ceaiul verde previn patrunderea bacteriilor si a virusilor in organism. Totodata, aceste catehine combat toxinele produse de microbi. Aceasta proprietate antibacteriana te protejeaza, de asemenea, de respiratia urata, de dizenterie, de diaree, de carierea dinților, de indigestie, gripa, raceala si tuse, colita, toate care sunt cauzate de acțiunea microbilor si fungilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Afla ce legatura este intre sistemul imunitar, imbatranire si ceaiul verde, 10.0 out of 10 based on 1 rating